Most recent comments
2021 in Books -- a Miscellany
Are, 7 months, 1 week
Moldejazz 2018
Camilla, 3 years
Romjulen 2018
Camilla, 3 years, 7 months
Liveblogg nyttårsaften 2017
Tor, 4 years, 7 months
Jogging og blogging
Are, 5 years, 7 months
Liveblogg nyttårsaften 2016
Are, 5 years, 7 months
Kort hår
Tor, 1 year, 7 months
Ravelry
Camilla, 1 year, 2 months
Melody Gardot
Camilla, 3 years
Den årlige påske-kommentaren
Tor, 3 years, 4 months
50 book challenge
Camilla, 7 months, 2 weeks
Controls
Register
Archive
+ 2004
+ 2005
+ 2006
+ 2007
+ 2008
+ 2009
+ 2010
+ 2011
+ 2012
+ 2013
+ 2014
+ 2015
+ 2016
+ 2017
+ 2018
+ 2019
+ 2020
+ 2021
+ 2022

Lost and Found

Lost er en mektig populær TV-serie. Den handler om en gjeng med folk, som detter ned på en øy fra et fly, eller kanskje to gjenger som detter ned på to øyer. Vanskelig å si, ettersom jeg aldri har sett en hel episode. Poenget er i allefall at vi følger en (av muligens flere) grupper mennesker, som krangler og roper litt og slikt. Men det er naturligvis ikke bare idyll, for det hadde blitt en kjedelig serie, selv om Munti eller Pippin er med.

Et eller annet sted på øya er det kanskje et stort dyr, eller noe slikt. Det er i allefall noe som tramper ned skog på brutalt vis. En mann som tidligere ikke kunne gå drar ut for se hva det er, og kommer grisebanket tilbake med et villsvin. Senere viser det seg at det er en farlig mann på øya, og at flere av de flybruddne hadde våpen i håndbagasjen. De forsøker å fange den slemme mannen ved å sette ut en dame som agn, men Pippin redder dagen. Eller Munti. Vanskelig å se forskjell på de to.

I den spennende slutten på første sesong ble det oppdaget en hemmelig luke i skogen, og hva er det egentlig med John Locke (mann som ikke kunne gå) og sort/hvitt? Hvem vet. Kanskje John Locke (engelsk filosof). Jeg vet i allefall ikke, men jeg har sett små bruddstykker av en av de tre første episodene i sesong 2, og det så ikke ut som om luken i skogen var et barskap.

In other news regner jeg med de fleste av våre lesere skal til Oslo i helgen i anledning Alternativmessen som skal være der. De fleste av våre lesere er jo litt sånn alternative, så de burde gli rett inn. Messen lover både kontroversielle temaer som åndekontakt, og mer vennlige og mindre alternative alternative ting som stress og slikt. Det blir også gruppediskusjoner og gode greier. Jeg sakser:

Andre temaer som diskuteres grundig under messen er blant annet Da Vinci-koden, kornsirkler, spådom, reinkarnasjon, drømmetydning, Thomasevangeliet, healing, tarot og sjamanisme.

Aiai, noe for enhver smak her. Selv har jeg dessverre ikke anledning til å dra til Oslo i helgen, men jeg forventer å få postkort.

-Tor Nordam

Comments

Arne,  09.11.05 23:56

Du burde følge mer med på Lost. Det er en knakende spanande serie som dessverre repeterer seg selv alt for ofte :) Den franske damen som av og til dukker opp heter forresten Rousseau, så de liker folisifo tydeligvis.

Når det gjelder denne alternativmessen. Jeg har rett og slett ikke ord for hvor mye jeg hater alt og absolutt alt som har det minste bittelille grann med denne messen å gjøre!!! Det er omtrent ikke mulig å vaske opp sterkere bevis på at det er kollosalt mange dumme mennesker i verden, sier nå jeg.

Bortsett fra Da Vinci-koden. Den koste jeg meg gjennom :D

Tor,  10.11.05 00:14

Hvis du likte den vil du sikkert ha nytte av å lese artikkelen "CERN forklarer hvorfor alt som hadde med CERN og/eller antimaterie (og mye annet) i Angels and Demons er bull" på cern.cz.

Camilla,  10.11.05 00:20

Jeg liker Lost veldig mye, men fikk bare med meg andre halvdel av første sesong. Det ser ut til at jeg ikke kommer til å få med meg stort mer av andre sesong heller, for det er jo aikido akkurat når den går.
Jeg må imidlertid bemerke at jeg som religionsstudent nok kunne hatt stor morro på alternativmessen, og at da vinci-koden fortjener å brenne og dan brown med den.

Camilla, du kan be mannen din laste ned hele greia over bredbånd. Jeg har hele sesong 1 liggende på maskinen, og har planer om å ordne sesong 2 etterhvert. Å glede, TV uten reklame.

Forøvrig skjer det noe langt mer spennende enn Alternativmessen i helga, du kan for eksempel se Molde mot Moss på Melløs stadion på søndag kl 13:15, eller du kan gå på Astrofestivalen 2005, som arrangeres på Blindern søndag ettermiddag. Blant annet stiller Luftforsvaret med en F-16-simulator! Er det en fair sjans for at jeg stikker innom? Ja! Dessverre er det fortrinnsrett for ungdom - de vil vel rekruttere piloter - men det hadde vært ustyrtelig morro å støte på noen av pilotene jeg jobbet med på Ørland.

Anders K.,  10.11.05 14:26

Eneste jeg vet om Lost er at noen venner av meg prøvde å bli gira på den, men det endte alltid med at de gikk på pub mens de tok opp resten på video, og aldri så det.

Det minner meg litt om da jeg som barn prøvde å se Olsenbanden-filmene, fordi de andre i klassen alltid snakket om dem i friminuttene, men jeg ble alltid lettet når reklamepausen kom. Og etterpå lot jeg være å se resten, og fikk den herlige følelsen man får når man finner ut at man kan drite i f.eks. noe skolearbeid.

Johannes,  11.11.05 01:54

Haha!
Skjer det noensinne noe som helst i Lost? Hvorfor se Lost?

Lene,  11.11.05 12:52

...forøvrig er det Merry som er med i Lost. Tror jeg.

Jon Are,  11.11.05 18:31

Penny Arcade forklarer alt, og Lost Rhapsody oppsummerer sesong 1 :)
Category
Miscellaneous
Tags
Views
4236