Most recent comments
2021 in Books -- a Miscellany
Are, 1 year, 11 months
Moldejazz 2018
Camilla, 4 years, 4 months
Romjulen 2018
Camilla, 4 years, 11 months
Liveblogg nyttårsaften 2017
Tor, 5 years, 11 months
Jogging og blogging
Are, 6 years, 11 months
Liveblogg nyttårsaften 2016
Are, 6 years, 11 months
Kort hår
Tor, 2 years, 11 months
Ravelry
Camilla, 2 years, 6 months
Melody Gardot
Camilla, 4 years, 4 months
Den årlige påske-kommentaren
Tor, 4 years, 8 months
50 book challenge
Camilla, 11 months, 2 weeks
Controls
Register
Archive
+ 2004
+ 2005
+ 2006
+ 2007
+ 2008
+ 2009
+ 2010
+ 2011
+ 2012
+ 2013
+ 2014
+ 2015
+ 2016
+ 2017
+ 2018
+ 2019
+ 2020
+ 2021
+ 2022
+ 2023

Ufrivillig Ubesluttsomhet

I dag hadde egentlig tenkt å skrive en artikkel jeg har tenkt på en stund, men som krever litt research. Men så viser det seg at Canal+ sender Matchstick Men med vår alles store helt Nicolas Cage, og en dame som heter Alison Lohman som visstnok ser ut som en 12åring, selv om hun er 25. Så da ble skrivingen droppet til fordel for en kveld på sofaen. Som Gjesteskribent er jeg jo unnet å kunne ta meg slike friheter.

Så etter en spennende tur til Hoem i 10 cm nysnø kom jeg meg endelig hjem, og var klar for sofaen. Da oppdaget jeg at jeg hadde glemt å slå av tven, og at bildet var frosset. Vanligvis betyr dette av Telenor har byttet kodene, så jeg rev meg litt i håret og satte meg ned for å skrive artikkelen jeg hadde planlagt å skrive. Ironisk nok var det akkurat dette jeg hadde tenkt å skrive en artikkel om....

Digresjon: Nå har jammen meg biltilsynet offisielt sluttet å bruke den digre bommen de satte opp i høst for å hindre at området blir brukt til "grisekjøring" på kveldstid. Den kostet sikkert ganske masse, siden den er både diger og motorisert. Denne bommen har vært nede i stort sett hele høst og vinter, men nå har de altså begynt å slurve. Hele uka har det vært nydelig herjefære, og hele uka har bommen stått åpen. I dag hadde det faktisk samlet seg en hel gjeng der oppe, akkurat som i gamle dager. Må gudene vite hva biltilsynet driver med. Og må gudene vite hva som er så skadelig med at ungdommer får lov til å herje fra seg og ødelegge bilene sine på en lukket plass med mange kilometer til nærmeste nabo. Er det bedre at de gjør det på veiene?

Når det snør skikkelig kram og fin snø, er det slik at snøen som legger seg på mikrobølgehodene på parabolen din hindrer signalet i å komme fram til tven din. Dette kom jeg plutselig på, så da bar det ut. Nå har det seg slik at antenna mi befinner seg langt oppetter en vegg, og jeg har ikke tilgang til noe stige av noe slag. Jeg kunne skrevet flere meter (det er jo ikke sider her) om hvor dramatisk det var å fjerne snøen på antenna langt der oppe på veggen, men lar være. La oss bare si at det er noe av det mer atletiske jeg har gjort de siste åra. Dere kan komme og prøve selv. Anyway, jeg klarte det uten å brekke noe, og jammen ble det ikke tv av det. (En slik står høyt på ønskelista)

Enden på visa er at jeg fortsatt har Canal+ sine filmkanaler i god behold, men at de mens jeg har skrevet dette har byttet ut Matchstick Men med Scary Movie 3. Uansett ble det en artikkel av det, som forhåpentilgvis vil glede de av leserene våre som liker å lese calcuttagutta til frokost.

Ellers vil jeg nevne at Tines Milkshake koster kroner 5 (ja, fem) på alle butikker jeg har vært på. Dette er den samme milkshaken som på ungdomsskolen kostet 10-12 kroner og som man unnet seg hvis man følte seg rik og ikke så tørst. Det er tydelig at maskiner har tatt over jobben med å riste kua....

Comments

Tor,  22.01.05 06:33

Ja, det er festlig dette med ting som er langt billigere enn man tror. Mitt favoritteksempel på dette er kakao. Vanlig Regia drikkekakao. Hva tror dere den koster? 15-20 kroner virker rimelig kanskje? Men nei, den koster 3 kroner 50 øre. Hmm, må være en feil tenkte jeg, men jommen kostet den ikke samme på flere butikker i Trondheim. Så sånn kan det være.

Jørgen,  22.01.05 11:18

Morsomt. Ungdom burde få herje litt de også. Ellers så skulle jeg øsnke jeg kunne ha vært der for å se deg klatre og herje for å fikse parabolen :D
Det med milkshake, om det stemmer, er jo på en måte litt knall, for da kan man kanskje kjøpe milkshakes igjen. Hurra for det.

Så er det vel også slik at du kommer oppover i dag, så da snakkes vi vel. God tur!
Category
Miscellaneous
Tags
Views
6213