Most recent comments
Moldejazz 2018
Camilla, 1 year, 8 months
Romjulen 2018
Camilla, 2 years, 3 months
Liveblogg nyttårsaften 2017
Tor, 3 years, 3 months
Jogging og blogging
Are, 4 years, 3 months
Liveblogg nyttårsaften 2016
Are, 4 years, 3 months
Reading in dark times
Are, 4 years, 5 months
Moldejazz 2016
Camilla, 4 years, 8 months
Kort hår
Tor, 3 months, 1 week
Melody Gardot
Camilla, 1 year, 9 months
Den årlige påske-kommentaren
Tor, 2 years
50 book challenge
Camilla, 3 months, 2 weeks
Controls
Register

Phoonai?

Dagbladet.no hadde her om dagen en artikkel om phooning. For de som synes det er stress å klikke på linker kan jeg oppsummere:

Det dreier seg om å stå i profil, i stilisert løpeposisjon, på bilder. Uten å se i kamera. Phooneren skal helst være nokså liten i bildet, og helst ha klær som gir kontrast med bakgrunnen, men det er situasjonsavhengig. Den ideelle posisjonen er slik:


En bra phoon vil fylle folk med glede og latter. Du kan lese mer på hjemmesiden til mannen som startet det hele: phoons.com

Dette synes jeg godt vi kan begynne med. Bare så det er sagt. Legg merke til at Gamle Bybro i Trondheim er representert nederst til venstre i kollagen på hjemmesiden.

Og helt til slutt har jeg et bilde jeg tok av meg selv, med dette bildet (som Tore linket til for et par uker siden) som inspirasjon.
Forøvrig, når jeg legger opp bilder er det vanligvis fordi jeg vil høre hva andre mener om dem, så kritisk kritikk, takk.

Og helt helt til slutt, Paris Hilton har endelig dukket opp på Late Show, og (breaking newz) hun virker ikke ekstremt lur.

-Tor Nordam

Comments

Anders,  18.02.05 00:27

Digg bilde, bra skarphet og øynene er kule

Anders,  18.02.05 01:04

Har sett på phoonbilder i en halvtime nå, vi burde absolutt lage slike bilder.

Jon Are,  18.02.05 15:52

Tøft bilde og tøffe catchlights (eller hva de nå kaller det) i øynene. De lysere hårtuftene på sidene forstyrrer. Dette gjelder spesielt til venstre. Ellers tror jeg det ville ha fungert bedre å enten ha det rettere eller skjevere, muligens kombinert med større utsnitt. Slik det er nå er det bare litt skakkt, uten at det har noen funksjon.

-Jon Are
Category
Pictures
Tags
phoons
Views
4060
Last edited by
Tor, 17.08.10 19:51