Most recent comments
2021 in Books -- a Miscellany
Are, 9 months
Moldejazz 2018
Camilla, 3 years, 2 months
Romjulen 2018
Camilla, 3 years, 9 months
Liveblogg nyttårsaften 2017
Tor, 4 years, 9 months
Jogging og blogging
Are, 5 years, 8 months
Liveblogg nyttårsaften 2016
Are, 5 years, 8 months
Kort hår
Tor, 1 year, 9 months
Ravelry
Camilla, 1 year, 4 months
Melody Gardot
Camilla, 3 years, 2 months
Den årlige påske-kommentaren
Tor, 3 years, 5 months
50 book challenge
Camilla, 9 months
Controls
Register
Archive
+ 2004
+ 2005
+ 2006
+ 2007
+ 2008
+ 2009
+ 2010
+ 2011
+ 2012
+ 2013
+ 2014
+ 2015
+ 2016
+ 2017
+ 2018
+ 2019
+ 2020
+ 2021
+ 2022

Cafepress, SAS, Schrödinger og Psi-corps, v.2

De fleste har vel fått med seg at det forgår noe greier med SAS i disse dager. Basket-sivilingeniøren på lesesalen hadde i allefall fått det med seg. Han sa han skulle fly hjem i dag, og da noen spurte om han fløy med SAS svarte han "Nei! Jeg er ikke evneveik, jeg skjønte at det kom til å bli streik, og flyr Norwegian". Jeg følte meg nesten litt støtt, for jeg hadde på ingen måte forutsett at SAS kom til å streike. Jeg har naturligvis heller ikke fulgt med i nyhetene, så hvis det har vært droppet noen åpenbare hint har jeg ikke fått dem med meg og er dermed litt unnskyldt. Men jeg har i allefall registrert at det skjer noe greier nå, og at det ikke er så lenge siden sist, og tilliten er svekket og gode greier. Det har også amerikanerne fått med seg. Jeg sakser inn fra aftenposten.no:

På det amerikanske nettstedet cafepress.com, kan du nå bestille ulike artikler med slagord til fordel for flyselskapet Norwegian.

Hva med en t-skjorte med påtrykket "Jeg flyr Norwegian, fordi Norwegian flyr"? Eller buttons med bilde av parkerte SAS Braathens fly og teksten "SAS Braathens - vi er best på bakken"?


Dette er naturligvis morsomme dingser, men jeg vet ikke om jeg kjøper at det er cafepress som er ansvarlige for det. Jeg er i grunnen i ferd med å miste all tro på norsk nettpresse, og det er i grunnen litt kjedelig, for det kan jo være ok å få med seg ting som skjer i Norge også. Jeg får vel bare kvitte meg med hele denne datagreia og begynne å abonnere på Morgenbladet.

Nuvel. Cafepress er i alle fall linken som kobler sammen de forskjellige delene av overskriften min. Jeg har nemlig laget et nytt produkt i calcutta-shoppen, en Psi-kopp. Den er inspirert av at jeg så en slik kopp i en M-stripe. Jeg prøvde naturligvis å finne den på nettet, men det beste jeg kunne finne var halvsuspekte sider som ikke hadde noe annet å formidle enn at de var utsolgt for B5-merch, og at de sist var oppdatert på 90-tallet. Jeg tok dermed skjeen i egne hender, og lagde en slik kopp. Det som er så fantastisk med den er naturligvis at den ikke bare passer for Babylon 5-fans, men også for kvantemekanikere. Og for slike som Kristian, som liker begge deler, er den jo bare perfekt. Kan du be om mer? Det måtte i såfall være om du var spredningsteoretiker, og samtidlig likte Marilyn Manson. Skrives det slik forresten? Marilyn? Er ikke det et jentenavn?

(Oppgave: Hva ville du puttet på en kopp om du var både spredningsteoretiker og fan av Marilyn Manson, forutsett at det er det han heter?)

Koppen kan du se i Calcuttagutta-shoppen. Jeg benytter samtidig sjansen til å reklamere for kjernefysiker-koppen, som er kjempemorsom OG kjempekoselig som gave til din favoritt-kjernefysiker. Husk, den kan forsvinne nårsomhelst, for vi gidder ikke betale for en premium-shop, og dermed har vi bare muligheten til å ha en av hvert produkt. Så om noen kommer på et bedre design å putte på en medium-mug må kjernefysikeren vike.

-Tor Nordam

Versions:

Version 1

Tor, 07.04.06 22:51

Version 2

Tor, 06.04.11 18:45