Most recent comments
Moldejazz 2018
Camilla, 1 year, 8 months
Romjulen 2018
Camilla, 2 years, 3 months
Liveblogg nyttårsaften 2017
Tor, 3 years, 3 months
Jogging og blogging
Are, 4 years, 3 months
Liveblogg nyttårsaften 2016
Are, 4 years, 3 months
Reading in dark times
Are, 4 years, 5 months
Moldejazz 2016
Camilla, 4 years, 8 months
Kort hår
Tor, 3 months, 1 week
Melody Gardot
Camilla, 1 year, 9 months
Den årlige påske-kommentaren
Tor, 2 years
50 book challenge
Camilla, 3 months, 1 week
Ten years ago
Endelig ferdig I
Tor
Controls
Register

Reising og stress

I morgen skal jeg altså ut å reise. I morgen tidlig faktisk. Første flybuss går klokken 04:20, og den bør jeg ta. Da er vi på Værnes en time før flyet går, som føles trygt. Det betyr at vi må opp drittidlig, kanskje klokka halv fire eller noe slikt hvis vi er flinke og pakker alt i kveld. Og det bør vi vel være.

Fordelen med å reise på et slik ugudelig tidspunkt er naturligvis at det fortsatt er en del igjen av dagen når vi kommer frem. Vi er faktisk fremme i Bologna allerede før 12. Helt genialt, akkurat i tide til lunsj på torget med vin og gode greier. Jeg sjekket været, som i går kveld indikerte 21 grader og delvis skyet banan. Det er mulig det var ment å være en måne. Det ser i allefall ikke så værst ut, sa Tor og skrev værst med æ.

Hvis de vi bor hos (Cecilia, AFS-studenten som bodde et år hos mammaen til Camilla, og hennes familie) har internett som de liker å låne bort kan de hende jeg tar meg på tak og skriver noe mens jeg er der, men jeg har egentlig ferie, så jeg legger ikke noe press på meg selv. Skjønt jeg er nok villig til å stresse i allefall en smule for å få lagt opp provoserende bilder.

Ellers kan jeg melde av Vinmonopolet holder stengt i dag, grunnet valget, så hvis du hadde tenkt å kjøpe med deg norsk akevitt som gave til noen du skal besøke i utlandet, og du drar i morgen før polet åpner, ja da står du der med skjegget i postkassen.

-Tor Nordam

Comments

Eivind,  12.09.05 16:50

God tur :D

Matteus,  12.09.05 18:05

Selv en så liten flyplass som Værnes har en taxfree-butikk med norsk akevitt. Skal dere mellomlande i Oslo, så er problemet ikke-eksisterende. Lukk opp postkassa og ta ut skjegget.

Tor,  12.09.05 19:24

jeg skal ikke mellomlande i oslo, og jeg skal dra klokken ti over halv sju. Når åpner butikken på Værnes?
Category
Miscellaneous
Tags
Views
3494
Google hits
1
Last google search
"værst med æ"